Despre Noi

Considerăm că fiecare copil trebuie respectat și apreciat ca individ, de aceea trebuie să i se ofere oportunități de a-și dezvolta la maximum potențialul.

Învățarea va avea loc printr-o varietate de strategii sau moduri de predare, cum ar fi artele creative, învățarea în grupuri mici, învățarea individuală, învățarea tematică, învățarea tehnologică și învățarea experiențială. GENIUS Academy le va oferi copiilor o experiență educativă interesantă, care îi va ajuta să își construiască un concept de sine pozitiv și le va permite să-și asume propriile experiențe de învățare.

Valorile noastre:

  • INTEGRITATE

A face ceea ce trebuie, chiar și atunci când nimeni nu se uită.

  • EXCELENȚĂ

Permite tuturor să realizeze mai mult prin educație.

  • COLECTIVITATE

Ne jucăm împreună, învățăm împreună, realizăm împreună.

Scopul nostru este de a face anii de formare ai vieții unui copil cât mai plăcuți, plini de satisfacții și vibrații care sa le dezvolte dorința de a fi studenți de-a lungul vieții.

Într-un mediu distractiv, constructiv și de susținere, copiii sunt încurajați să-și construiască respect de sine, abilități personale și sociale printr-un plan de activitate atent structurat și prin tehnici de învățare captivante.

La Genius ACADEMY pregătim și motivăm elevii pentru o lume în schimbare rapidă, insuflându-le abilități de gândire critică, o perspectivă globală și un respect pentru valorile de bază ale onestității, loialității, perseverenței și compasiunii.

Efortul de a oferi educație de calitate și un mediu antrenant ne motivează să ne actualizăm continuu cu practici, concepte și strategii în trend pentru a oferi o experiență de învățare îmbunătățită, cu o perspectivă holistică pentru a sprijini copilăria.

Elevii noștri vor avea succes astăzi și vor fi pregătiți pentru mâine.