Grădinița oferă copiilor oportunitatea de a învăța și de a exersa abilitățile esențiale sociale, emoționale, cognitive și de rezolvare a problemelor, pentru a-i ajuta să crească armonios și pentru a fi pregătiți pentru ciclul de învățământ care urmează acesteia.
   ”Genius Academy” vine în întâmpinarea copiilor printr-o abordare nouă a curriculumului, prin utilizarea unor metode și tehnici diverse de lucru, folosind strategii didactice centrate pe individualizare, cooperare și descoperire.
Asigurăm implementarea de activități care îmbunătățesc abilitățile de învățare și comportamentele copiilor, ajutându-i să-și atingă potențialul maxim pe care să poată construi un viitor educațional de succes.
   Grădinița este situată într-o zonă sigură, este o clădire nouă, iar sălile de grupă sunt spațioase și luminoase, amenajate și dotate la un înalt standard de calitate, specific vârstei copiilor.
  Curtea grădiniței este acoperită cu tartan, astfel copiii își pot desfășura în siguranță activitățile recreative în aer liber. Locul de joacă din curte are dotări specifice vârstei preșcolare și spații create special pentru a asigura siguranța acestora.
   Pentru noi, parteneriatul grădiniță-familie este foarte important, astfel că există în permanență raporturi de colaborare, acordare de respect reciproc, implicare în urmărirea interesului superior al copilului, schimb de informații cu privire la caracteristicile individuale ale copiilor, urmărirea îndeaproape a progresului preșcolarilor prin monitorizarea calității achizițiilor și aducerea la cunoștința părinților a rezultatelor observate și înregistrate prin platforma Kinderpedia.
   Vă invităm să ne cunoașteți și să pornim împreună în aventură, alături de profesorii noștri calificați și dedicați, dornici de a le acorda copiilor dumneavoastra dragostea și grija de care au nevoie.
   Oferă-i copilului tău oportunitatea de a se dezvolta într-un mediu stimulativ, plăcut și motivant!