Dacă sunteți în căutarea unei educații primare care să ofere o experiență de învățare modernă, creativă, antrenantă și distractivă pentru copilul dumneavoastră, atunci Școala Primară Genius este alegerea potrivită.

Prin valorile noastre școlare, ajutăm fiecare copil să-și dezvolte cunoștințele, dar și să aibă o atitudine pozitivă față de sine și față de ceilalți, pentru a le permite să se bucure de o viață de succes în școală și nu numai.

Școala Primară Genius respectă cerințele Curriculumului Național, urmărind elaborarea unui proces educaţional eficient care să faciliteze achiziţia de noi cunoștințe şi abilităţi.

Școala noastră pregătește elevii pentru succesul secolului XXI, implicându-i în oportunități de învățare riguroase și relevante care promovează creșterea academică, fizică și emoțională.

Ne propunem să oferim un mediu creativ în care copiii să se distreze învățând, să se mândrească cu realizările lor și să sărbătorească succesul împreună cu noi.

Noi, cei de la Genius ACADEMY, așteptăm cu nerăbdare să împărtășim împreună cu tine o experiență educațională valoroasă.